×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1399/12/02 - 13:52
  • بازدید : 231
  • تعداد بازدید : 93
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
.

وبینار علمی و آموزشی چالش های پیشگیری و درمان در پاندمی کووید-19

وبینار علمی و آموزشی چالش های پیشگیری و درمان در پاندمی کووید-19 توسط مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری و با همکاری دانشگاه الزهرا(س) و گروه بیماریهای عفونی و گرمسیری روز سه شنبه مورخ 28 بهمن 99 برگزار شد.

وبینار علمی و آموزشی "چالش های پیشگیری و درمان در پاندمی کووید-19" توسط مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری و با همکاری اداره بهداشت و سلامت دانشگاه الزهرا(س) و گروه بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روز سه شنبه مورخ 28 بهمن 99 جهت آموزش و ارتقای آگاهی اعضای هیات علمی، دانشجویان، کارمندان و خانواده های آنها از ساعت 11 لغایت 13 برگزار شد.

در ابتدا دکتر داود یادگاری نیا، رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در خصوص "تازه های درمانی در بیماران سرپایی کووید-19" سخنرانی کردند. ایشان تبادل اطلاعات پزشکی دو طرفه از طریق  Electronic Communication، علایم شاخص بیماری، ریسک فاکتورهای بیماری، انواع حالت های بیماری و نحوه مدیریت آنها، راه های تشخیص، یافته های آزمایشگاهی، داروهای تجویز شده جهت درمان بیماران در دنیا و ایران و اثربخشی آنها و در نهایت واکسیناسیون کووید-19 در بیماران سرپایی را  بیان کردند. پس از ایشان، دکتر شبنم طهرانی، هیات علمی گروه بیماریهای عفونی و گرمسیری بیمارستان لبافی نژاد، "پیشگیری و سندروم های بالینی پس از کووید- 19" را برای شرکت کنندگان توضیح دادند.  دکتر طهرانی درباره روشهای پیشگیری از بیماری در مراکز درمانی، روشهای پیشگیری از بیماری در جامعه، اقدامات لازم برای قرنطینه خانگی فرد مبتلا، روشهای پیشگیری سایر افرادی که با فرد بیمار زندگی می کنند و در نهایت سندرم بالینی بعد کرونا سخرنانی کردند.

در خاتمه برنامه، پرسشهایی از سوی شرکت کنندگاه مطرح و توسط سخنران پاسخ داده شد. برنامه مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت و اداره بهداشت و سلامت دانشگاه الزهرا(س) خواستار  همکاری مجدد و تداوم برگزاری این وبینارها شدند.            

 

   

  • گروه خبری : آرشيو اخبار
  • کد خبر : 102104
کلید واژه
تنظیمات قالب